U zoekt een coverband voor uw feest in Almere of omgeving?

Full House Coverband kan de live muziek verzorgen op uw feest of evenement in Almere! U wilt graag een feest waar uw gasten nog lang over na zullen praten? Zoek dan niet verder, deze live band kan dit voor U regelen. Met het top 100 repertoire van deze band is elk feest, evenement of bruiloft een gegarandeerd succes! Full House Coverband voor uw tuinfeest, evenement of jubileumfeest in Almere!

Het enthousiasme van deze 6-koppige coverband uit de Noordoostpolder!

Deze 6-koppige formatie uit de Noordoostpolder krijgt elke tent of zaal op z’n kop met het enthousiasme waar de band mee optreed! Het brede repertoire van de band zorgt er voor dat alle aanwezige gasten mee zullen swingen op de muzikale hoogstandjes van deze live band. Met covers van onder anderen Robbie Williams, Coldplay, U2 en Van Dikhout zijn de hits sowieso aanwezig! Met verschillende medley’s wordt U meegenomen vanaf de jaren ’60 en ’70 tot aan nu! Ook de meezingers uit de top 40 van dit moment worden niet overgeslagen, zoals Avicii.

Meer informatie over deze coverband voor uw bruiloft, evenement of ander feest?

Bent U nieuwschierig geworden en wilt U meer informatie over deze jonge, enthousiaste band uit Flevoland? U kunt ten alle tijden contact opnemen via het contactformulier op onze website of op onderstaande manier.

Facebook:

www.facebook.com/fullhousecoverband

De Full House App op uw smartphone of tablet!

Zoek op ‘Full House Coverband’ in de Google Play store of de App store.