U vraagt, Full House Coverband uit de Noordoostpolder speelt!

Heeft U iets te vieren in Biddinghuizen of omgeving? En wilt u dat doen met een écht goed feest, met live muziek van een coverband, waar U en uw gasten nog lang met een glimlach aan zullen terugdenken? Dan kan de veelzijdige coverband Full House U daarbij helpen op uw feest met een live band in Biddinghuizen en omstreken. De muziek van deze coverband is kwalitatief hoogstaand, het feestgehalte hoog! Wat voor feest U ook organiseert, Full House Coverband past zich volledig aan uw wensen aan. U vraagt, en wij spelen op uw bruiloft of evenement in Biddinghuizen!

Van receptie tot bruiloft & bedrijfsfeest

Wilt U een spetterend dansfeest om nooit meer te vergeten? Of bent U juist op zoek naar akoestische achtergrondmuziek? Full House Coverband zorgt met haar live muziek bij elke gelegenheid voor de juiste muzikale omlijsting. Ook voor úw bruiloft, bedrijfsfeest, receptie, diner dansant of borrel. De muziek van deze live band omvat de lekkere meezingers die U kunt verwachten op een feest, van onder anderen Van Dikhout, Will & the People, Coldplay, The Beatles en meer! Ook de muziek van dit moment komt aan bod met onder anderen Avicii en One Republic. Deze enthousiaste, 6-koppige coverband uit de Noordoostpolder speelt ze allemaal! Zelfs verzoekjes zijn altijd welkom!

Een onvergetelijk feest met Full House Coverband?

Wilt U meer informatie of een persoonlijk gesprek over onze bezettingen, het aankomende openbare optreden, prijzen of andere zaken? Dan kunt U geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel gerust eens, stuur een mailtje of vul ons formulier op de website in. Ook kunt U ons vinden in de Google Play store of de App store met de Full House App! Met de zoekterm ‘Full House Coverband’ kunt U onze app vinden en downloaden! Ook zijn wij te vinden via facebook!