Full House Coverband in Dronten

Bent u op zoek naar een coverband voor uw feest in Dronten? Een coverband die uw feest compleet maakt en waar nog veel mensen over zullen na praten? Full House Coverband heeft al menig optreden in Dronten tot een spetterend einde gebracht. Met live covers uit de jaren ’90, van onder anderen Robbie Williams, Snow Patrol, U2, Coldplay, van Dikhout, en Kings of Leon.
Full House Coverband bestaat uit zes gedreven muzikanten uit de Noordoostpolder die met veel enthousiasme en passie van iedere gelegenheid een sfeervol feest maken. De setlijsten van de Full House Coverband zijn zodanig divers dat de live muziek zowel jong als oud laat swingen!

Een sfeervolle avond door Full House Coverband!

Zoekt u een passende bruiloft band of een band voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest of schuurfeest, Full House coverband slaat geen feest in Dronten over. Zo heeft onder anderen de studentenvereniging van de CAH uit Dronten ondervonden. Na een fantastische feestweek voor het goede doel was het aan Full House Coverband de zware taak om de week spetterend af te sluiten. Ook voor de grotere tent feesten en dorps feesten bent u bij Full House Coverband aan het juiste adres.

Een garantie voor feest met Full House Coverband

Boekt U Full House Coverband dan boekt U feest! Full house Coverband heeft een gevarieerd aantal nummers die op elk feest goed tot zijn recht komen. Van rustige nummers als achtergrond muziek tot succesvolle feest nummers. Deze band kan haar eerste set spelen terwijl uw gasten nog aan de koffie zitten, om de volgende sets vervolgens te knallen met een dansend publiek!
Voor meer informatie kunt U bij ons terecht op de website, maar ook via facebook of via ons e-mail adres zijn wij bereikbaar. Tevens kunt U geheel gratis terecht in de App store of Google play store voor de Full House app om zo op de hoogte te blijven van alle optredens en nieuwsberichten!

Facebook:

www.facebook.com/fullhousecoverband

Website:

www.fullhouse-coverband.nl

Telefoon:

06-20463172