Coverband in Emmeloord

 

Bent u op zoek naar een coverband uit Emmeloord voor een feest? Full House is de coverband in Emmeloord voor uw feest.

Full House als live band op uw feest in Emmeloord betekent een sfeervol feestje met 6 enthousiaste muzikanten uit de Noordoostpolder. Wat begon als een ‘gezellig avondje muziek maken met vrienden’ is nu een energieke coverband voor jong en oud. De mix van uiteenlopende muzikale ervaringen blijkt een goede combinatie, want de muziekkeuze van Full House valt bij iedereen in de smaak.

De coverband in Emmeloord voor uw feest!

 

Of u nu gaat trouwen en een live band voor uw huwelijk of bruiloft in Emmeloord nodig heeft of een tuinfeest, bedrijfsfeest, schuurfeest, verjaardag, dorpsfeest of een tentfeest organiseert in Emmeloord. Full House is de coverband voor ieder feest in Emmeloord.

Het repertoire van deze coverband omvat verrassend lekkere rock-, pop-, en top 40 covers uit de jaren ’90, maar ook oudere nummers en nummers worden niet overgeslagen. Full House weet aan lekkere, bekende nummers van o.a. Robbie Williams, U2, Coldplay, van Dikhout, Snow Patrol en Kings of Leon een eigen draai te geven. Een optreden van Full House is als een muzikale wervelwind door de jaren heen. Kortom, lekker meezingen en genieten van een avondje FULL HOUSE !!

Mocht U nog niet overtuigd zijn, U bent van harte welkom in onze oefenruimte waar wij wekelijks de pannen van het dak spelen! Ieder weekend is het 1 groot feest hier, meestal op vrijdag avond of op zondag middag. Dus mocht U een coverband uit de buurt van Emmeloord zoeken bent U bij Full House Coverband aan het goede adres!

Meer informatie over Full House Coverband kunt U vinden op onze website en facebook pagina, maar mailen mag natuurlijk ook!

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van een optreden in Emmeloord, misschien dat we iets voor elkaar kunnen betekenen!