Full House Coverband in Groningen

Bent u degene die al 35 keer Google.nl heeft opgestart, inmiddels onwetend bent geworden, omdat u nu al dagen op zoek bent naar een goede coverband in de buurt van Groningen? Stop dan nu met zoeken! Full House Coverband maakt van iedere gelegenheid een fantastisch feest met live muziek.
Full House Coverband bestaat uit zes gedreven muzikanten uit de Noordoostpolder die met veel enthousiasme en passie van iedere gelegenheid een sfeervol feest maken. De setlijsten van de Full House Coverband zijn zodanig divers dat de live muziek zowel jong als oud laat swingen!

Een onvergetelijke avond door Full House Coverband!

Full House Coverband zorgt bij iedere gelegenheid voor de juiste muzikale omlijsting. Zowel pop- rock- als dance nummers worden door de live band op eigen wijze en interpretatie gecoverd. Aandacht schenkt de 6- koppige band aan populaire top 40 en radiohits als Avicii, Kings of Leon en Robbie Williams, maar niet te vergeten gaat Full House Coverband terug in de tijd met muziek van Creedence Clearwater Revival, the Beatles, de Dire Straits en Herman Brood.

Vele feestorganisatoren waren u voor; zo weet Full House Coverband tijdens zowel festival,- schuur- als dorpsfeesten de juiste muziek te laten horen. Ook speelt Full House Coverband op kleine- en grootschalige verjaardagen, benefietfeesten, bruiloften en studentenfeesten. Om u een gezellige en onvergetelijke avond te garanderen zullen wij samen met u het repertoire van Full House Coverband bespreken om zo aan uw wensen te voldoen.

Natuurlijk is het lastig om tekstueel over te brengen wat Full House Coverband u daadwerkelijk kan bieden. Bekijk daarom eens de website www.fullhouse-coverband.nl of onze Facebook pagina https://www.facebook.com/fullhousecoverband. Twijfelt u daarna nog steeds? Kom dan gerust eens langs in de oefenruimte van Full House Coverband.

Voor meer informatie over een onvergetelijke avond in Groningen kunt u vrijblijvend contact opnemen via het formulier op onze homepagina.