Coverband in Kampen

 

U zoekt een coverband in Kampen die live muziek verzorgd op uw verjaardagsfeest of ander evenement? Full House Coverband heeft een avondvullend programma voor U klaar staan met live muziek in Kampen! Covers van de jaren ’80 en ’90, maar deze live band speelt ook top 40 muziek! Zoekt U een coverband met live muziek in Kampen informeer dan bij Full House Coverband naar de mogelijkheden!

 

Full House Coverband voor uw evenement of feest in Kampen!

 

Full House Coverband is een live band bestaande uit 6 jonge muzikanten uit de Noordoostpolder. Deze 6 enthousiaste muziek entertainers hebben al verschillende kroegen en feesten helemaal plat gespeeld met hun enthousiasme en uitstraling! In Kampen heeft onder anderen Restaurant De Vierjaargetijden ‘The Full House Feeling’ al ondervonden. Dus mocht U voor uw feest een coverband in Kampen zoeken die op uw buurtfeest, bruiloft, verjaardag, tentfeest, jubileumfeest of ander evenement wil spelen, informeer bij Full House Coverband naar de voorwaarden!

Met nummers van onder anderen U2, Coldplay, Robbie Williams en Kings of Leon wordt de hele ruimte omgetoverd tot een heus spektakel, ook de Nederlandstalige hits van onder anderen De Dijk, Melrose, Van Dikhout en Blof worden vol overgave gespeeld op uw evenement in Kampen met live muziek!

Met enkele jaren ervaring is deze coverband de ideale live band die uw feest of evenement nóg mooier maakt, Full House Coverband is eveneens in staat om enkele nummers op verzoek van U te spelen! Als het ruim van te voren aangegeven wordt is Full House bereid om hier wat leuks van te maken door hun eigen draai er aan te geven! Kortom, volop mogelijkheden met Full House Coverband op uw bruiloft, verjaardag of event in Kampen!

Voor meer informatie kunt U terecht op onze website of facebook pagina, maar e-mailen of bellen mag uiteraard ook! Graag tot ziens!