Full House Coverband op uw bruiloft of ander feest in Leeuwarden!

U bent al dagen op zoek naar bands voor uw bruiloft, trouwfeest of ander evenement om live muziek te spelen in Leeuwarden? Full House Coverband verzorgt graag de live music op uw tuinfeest of ander feest in Leeuwarden! Deze coverband heeft een variërend repertoire die elk publiek aan het dansen krijgt met haar live muziek!

Een te gek feest met Full House Coverband!

Met Full House Coverband haalt U een garantie voor feest in huis. Deze 6-koppige coverband uit de Noordoostpolder staat met enorm veel passie en plezier op het podium. Uit deze ervaring blijkt dat het publiek hier direct op inspeelt en lekker mee swingt. De coverband staat bekend om haar veelzijdige repertoire die bij nagenoeg ieder publiek aanslaat. Van de welbekende hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80 die iedereen kent, tot de Nederlandstalige hits en de hits van nu! Een greep uit het repertoire brengt ons bij onder anderen Robbie Williams, Coldplay, U2, De Dijk, Van Dikhout maar ook Avicii! Kortom, deze entertainers hebben een breed repertoire waarmee ze, in overleg met U, de hele zaal plat kunnen spelen met live muziek!

U wilt meer informatie over Full House Coverband?

Deze coverband speelt nu ruim 2,5 jaar samen in dezelfde formatie. Nadat de band in haar debuutjaar nagenoeg alle polderdorpen uit Flevoland plat gespeeld had, was de doelstelling voor het volgende jaar duidelijk: de wijde wereld in! Met onder meer optredens in Biddinghuizen, Kampen, Saasveld en Bunnik is dit aardig gelukt. Full House Coverband is in staat om elk tentfeest, schuurfeest, tuinfeest, jubileumfeest of ander evenement tot een onvergetelijk feest te spelen met het enthousiasme die de band in de muziek steekt.

Voor meer informatie over deze succes formatie verwijzen we U graag naar:

Google play store / App store:

De Full House Coverband app!

De website:

www.fullhouse-coverband.nl

Onze facebook pagina:

www.facebook.com/fullhousecoverband