Full House Coverband in Steenwijk!

 

U Zoekt een Coverband voor uw bruiloft, dorpsfeest of ander evenement in Steenwijk? Full House Coverband tovert uw trouwerij of ander feest om in een ultiem muzikaal spektakel! Deze Coverband verzorgt live muziek op uw evenement in Steenwijk.

 

De Coverband in Steenwijk voor uw feest of evenement!

 

Deze live band bestaat uit 6 fanatieke muzikanten die een en al plezier uitstralen op het podium, ook op uw feest in Steenwijk. Full House Coverband is in staat om het publiek in de zaal in Steenwijk mee te trekken in een muzikale wervelwind die onder anderen uit covers van de jaren ’70, ’80 en ’90 bestaat. Ook de hits van het heden worden vol overgave gespeeld door deze live band! Met Full House Coverband weet U zeker dat uw bruiloft of jubileum-, tent-, dorps- of verjaardagsfeest in Steenwijk een ultiem feest wordt! Full House Coverband zorgt bij elk feest voor een passend repertoire die perfect aansluit op het publiek. Deze band speelt live muziek met enorm veel passie, waar andere bands aan hun grenzen zitten.

 

Een spetterende show op ieder feest in Steenwijk!

 

Full House Coverband kan ieder feest in Steenwijk en omstreken in verschillende gedaantes opvullen. Van een rustige set tijdens het diner tot een spetterende show in de laatste set! In een persoonlijk gesprek met Full House Coverband kunt U suggesties hiervoor doen en zal deze live band ook haar ervaringen met zulke feesten of evenementen met U delen. U wilt graag een nummer op uw bruiloft of jubileumfeest in Steenwijk horen? Laat het de band tijdig weten en zij zullen kijken wat ze voor U kunnen betekenen! Deze Coverband speelt veelzijdige meezingers van onder anderen Robbie Williams, Melrose, The Kinks, Liquido en U2!

Voor vragen, meer informatie of boekingen kunt U altijd bij Full House terecht op de website of facebook pagina. Natuurlijk kunt U de band ook een bericht sturen via de site of via de mail. Tot snel!