Coverband in Zwolle

 

Bent U op zoek naar een coverband in Zwolle? Dan bent U bij Full House coverband aan het juiste adres! Deze live band verzorgt al enkele jaren live muziek op uw feest of evenement in Zwolle!

 

Full House Coverband op uw feest of evenement in Zwolle!

 

U wilt een feest geven ter ere van uw 25-jarige jubileumfeest? Of U organiseert een buurtfeest of tentfeest? Dan zit U bij Full House coverband helemaal goed. Deze live band speelt al enige tijd fantastische covers vanaf de jaren ’80 tot aan nu! Deze 6-mans formatie uit de Noordoostpolder heeft sinds enkele jaren een succesformule die op vrijwel elk feest zijn sporen nalaat! Mede dankzij het enthousiasme van deze coverband wordt uw schuurfeest, evenement, housewarming, tuinfeest of bruiloft in Zwolle omgetoverd in een swingend spektakel! Deze entertainers pur sang zorgen voor echte meezingers op het podium, maar ook de klassieke dans nummers.

Met Full House Coverband is uw georganiseerde evenement, feest of bruiloft in Zwolle alvast 1 zorg minder; De muziek is om van te smullen! Met live muziek van onder anderen De Dijk, Van Dikhout, Kings of Leon en andere topbands wordt de hele zaal in Zwolle meegezogen in de wervelwind van Full House Coverband. Ook voor verzoek nummers loopt deze live band niet weg, onder het motto ‘Alles kan, niets is onmogelijk!’ is deze coverband bereid om enkele nummers naar uw voorkeur in te vullen!

Mocht U benieuwd zijn naar Full House Coverband en meer informatie willen over deze live band op uw evenement, dorpsfeest, verjaardag of bruiloft? U kunt altijd contact met ons opnemen via info@fullhouse-coverband.nl maar natuurlijk kunt U ook een berichtje sturen op onze facebook pagina of even verder kijken op deze website! Hier kunt U meer informatie vinden over het repertoire, de band en de agenda van Full House Coverband! Wees er snel bij en reserveer een plekje voor uw feest in Zwolle.

Hopelijk tot ziens op uw evenement in Zwolle of omgeving!