Een coverband voor ieder event!

Full House coverband zorgt ervoor dat elk feest in een swingend spektakel veranderd! Het plezier dat deze 6-koppige coverband uit Flevoland uitstraalt maakt uw feest of evenement tot een groot succes! De laatste jaren heeft deze coverband de hele Noordoostpolder onveilig gemaakt op verschillende festivals, bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ook verjaardagen en privé feesten in een schuur of in de tuin! Nieuwsgierig geworden naar wat Full House voor u kan betekenen op uw feest? Neem contact met ons op! Onder het motto: ‘’Alles is bespreekbaar, bijna niets is onmogelijk!’’ weet deze band aan elk nummer een Full House tintje te geven.

 

Voorbeelden van type feesten:

 

Festival

In 2013 speelde Full House op het NOPPOP festival te Bant, Noordoostpolder. Een prachtig openlucht festival met meer dan 1.000 bezoekers! Al het licht & geluid was geregeld door een professioneel geluidsbedrijf uit de Noordoostpolder. Een fantastisch festival en een absoluut succes! U wilt uw eigen festival organiseren? Contact ons voor meer informatie!

 

Bruiloft

Full House is sinds 2013 ook actief op bruiloften en trouwfeesten. Full House speelde onder anderen in Kampen, Espel en Rutten! Eerst rustige achtergrond muziek tijdens de receptie? Geen probleem! Full House speelt de eerste set akoestisch en schakelt daarna over naar het echte werk. Wilt u ook een knallende bruiloft met live muziek waarbij de band liedjes speelt die u zelf uitgekozen hebt? Neem contact met ons op!

 

Bedrijfsfeest

Zoekt u een band die op uw bedrijfsfeest de live muziek verzorgt, waarbij uw personeel mee zingt en danst? Of juist een band waarbij iedereen achterover leunt en geniet van de muziek? Alles is mogelijk! Full House past haar muziek aan op de wensen van de klant. Een rustig begin en een knallend einde? Geen probleem! Verschillende verenigingen uit onder anderen Marknesse, Emmeloord en Espel hebben dit ondervonden.

 

Schuurfeest

Bij het geven van een schuurfeest mag verwacht worden dat de band de hele schuur op zijn kop krijgt. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Full House zorgt er voor dat de schuur uit zijn voegen knalt tijdens het optreden. Onder anderen in het voorprogramma van de band HIKE zorgde Full House voor een fantastische sfeer bij het Oktoberfest in Ens, Noordoostpolder.

 

Verjaardag

Na optredens op meerdere verjaardagen met verschillende leeftijdscategorieën weet Full House exact wat de bedoeling is. U wilt even tussendoor al uw gasten bedanken? Een paar vrienden van u willen nog even gauw een stukje over u vertellen of een toneelstukje opvoeren? Geen probleem, Full House improviseert hier moeiteloos op en kan zelfs, mocht dit nodig zijn, de achtergrond geluiden verzorgen hiervan. Met onder anderen verjaardagen in Ens, Creil en Kraggenburg weet u alvast een ding: Dit wordt een verjaardag om nooit te vergeten!

 

Dorpsfeest

Op een dorpsfeest is het belangrijk dat jong en oud een hoop plezier hebben en iedereen een leuk feest heeft; het is tenslotte feest in uw dorp of stad! Met Full House heeft u de garantie dat de muziekkeuze bij iedereen in de smaak valt. Jong en oud zullen genieten van de muziek die gespeeld wordt door Full House. Voor meer informatie, neem contact met ons op of stuur een berichtje via facebook!

 

Café/Restaurant feest

Full House heeft al meerdere keren acte de présence gegeven in meerdere cafés en restaurants. In 3 sets verandert uw café of restaurant van een rustige, warme plek naar een groot feest vol polonaises, lachende gezichten en meezingende klanten. Full House speelde onder anderen in café/restaurants in Ens, Tollebeek en Emmeloord.

 

Benefietfeest

Natuurlijk maakt Full House ook uitzonderingen met optredens. Zo heeft Full House een enkele keer op een benefietavond opgetreden. Met zo’n optreden heeft een band maar 1 doelstelling: Zorgen dat het publiek een gigantisch mooie avond heeft, zodat het optreden zoveel mogelijk geld oplevert voor stichtingen die hiermee een goed doel ondersteunen. Schroom niet en neem contact met ons op, mocht u hier meer informatie over willen hebben. Full House is altijd bereid om naar u te luisteren inzake een benefietoptreden!

 

Overige feesten

Mocht uw feest niet in de bovenstaande recensies voorkomen? Geen paniek. Hieronder komt een serie feesten waar u Full House ook had kunnen treffen: Onder anderen fanclub dagen, oudejaarsfeesten, sportfeesten en een glazen huis NOP SeriousRequest optreden. Voor meer informatie hierover: Neem contact met ons op via de mail of via facebook!

 

Regio

Wij spelen in de regio; Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Friesland, Groningen, Drenthe, Noord-Holland, Zuid-Holland
Noordoostpolder, Lelystad, Lemmer, Dronten, Swifterbant, Zwolle, Heerenveen, Sneek, Meppel, Steenwijk.