Dancing Bruins (DIS)COVER BANDS THE FINALS!

Daar gingen we dan, met twee bussen verlieten wij op zondagavond 2 februari de polder. Iedereen met hetzelfde doel, Full House aanmoedigen in de finale van (DIS)Cover bands THE FINALS in Saasveld. Door twee verschillende routes te rijden is iedereen zo dicht mogelijk bij zijn of haar huis opgehaald. De stemming zat er bij de heenreis in beide bussen al goed in. Niet alleen was er voldoende drinken in de bus aanwezig voor de fans, ook werden deze alvast lekker gemaakt met een DVD van een recent optreden van Full House.

Aangekomen bij Dancing Bruins was het natuurlijk eerst tijd voor een groepsfoto!

Omdat er vier bands in de finale stonden had iedereen maar een half uurtje om alles te geven, Full House mocht de spits afbijten. Alle fans stonden strak tegen het podium aan en zongen de inmiddels ”Full House klassiekers” in volle borst mee. Hierdoor hebben wij een geweldige show kunnen neerzetten. De concurrentie was gigantisch. The Rousers, Hi5ve en 7NA hadden alle drie ook de vooronders overleefd en weten dus wel hoe ze Bruins plat moeten spelen.

Na een juryoverleg werd de uitslag bekend gemaakt op het podium die inmiddels gevuld was met alle muzikanten van de finale. En wat denk je, GEWONNEN. Bruins ging op z’n kop! Wij zijn gigantisch blij met deze overwinning. En willen daar de volgende mensen voor bedanken:

– Alle Full House fans die hun zondagavond opgeofferd hebben

– Stefan Menting die het zaalgeluid helemaal onder controle had

– De twee buschauffeurs van Luchtmeijer die ons allen veilig weer naar de polder hebben gebracht

About the author: admin